EU

In toamna lui ’88, mai precis pe 28 octombrie, ia nastere o fiinta dulce si suava care va deveni mai tarziu “micul geniu”, caracterizat de o modestie iesita din comun, denumit in mod aleatoriu si aproapre generic, as putea spune, Alexandra.

Isi descopera inca de copila dragostea pentru matematica, care pe viitor se va transforma intr-o dragoste pura pentru informatica si calculatoare, domeniu in care tinde sa exeleze (ca in tot de face, de altfel ).

Fire spontana si nonconformista, cauta sa faca lucruri nepremeditate si sa uimeasca pe toata lumea, inclusiv pe distinsa ei persoana. Cultul personalitatii este dus pana aproape de extrem, dar nici pana intr-acolo incat sa devina narcisism.

Are defecte, dar nu le-ar recunoaste nici moarta, uraste sa-si ceara scuze si asta doar din simplul motiv ca tinde sa se creada perfecta ( daca nu cumva si este ).

Astea si multe altele se vor demonstra in paginile care urmeaza, pentru ca blogul se vrea o explorare a acestui “despre mine” si ce-mi mai trece mie prin minte.

2 comentarii la “EU

Multumesc pentru comentariu.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s