Printre fum de țigară și miros de cafea

fb_img_1586636624407

Ți-am zis că ne completăm: eu beau cafeaua cu lapte și fără zahăr,  tu cu mult zahăr și fără lapte. Dar tu ai principii… eu zic că ele sunt luxul celor care privesc de pe margini. Eu sunt aici, tu ești acolo. Contează?!? Clapton is the GOD! Și mereu îmi va aminti de tine.

Niciodată nu m-am putut hotărî dacă vreau  ” Highway to hell” sau „Stairway to heaven”. Cum nu am înțeles niciodată daca Alexandra lui Cohen pleacă pur și simplu sau a mers spre un loc mai bun, unde sub fiecare copac e altă muzică ( dacă e sa te citez ). Cert e ca „November rain” rămâne piesa mea de suflet, orice ar fi și oricum m-aș simți.

Și mai știu că nu toată lumea va înțelege,  dar nu e așa important.

***

Damn! Așa cum spuneam nu cred într-o instanță supremă, dar cred ca totul se întâmplă cu un motiv, așa că vreau să îți mulțumesc încă o dată pentru flori. Nu știu de ce le-am primit,  dar împreună cu o carte pe care o citesc au avut efectul scontat pentru mine. Am mâzgâlit cate ceva!

Cumva m-am complăcut în mediocritate, fiind o zonă de confort pentru mine. Scriu greu, nereușind să mă mai regăsesc. Paradoxal, pentru că acum citesc mai mult și am ajuns să înțeleg mai multe.   Cred că am mai zis, dar tind să cred că suntem mai fericiți dacă suntem mai superficiali. Sau poate nu. Cine știe?!?

 

Ziceam că nimic nu e întâmplător, dar oare nu o fi totul predestinat? Oare mai putem schimba ceva? Cum?!? Și cine ne scrie nouă destinele? Și de ce se distrează așa tare, uneori pe seama noastra?

S-AUZIM DE BINE!

Multumesc pentru comentariu.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s